Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: AboPharma

    АБОФАРМА/ABOPHARMA МАГНЕЗИЙ + В6 ТАБЛЕТКИ 1000 МГ Х 30 БР.

    10,50 (лв.)
    Складова единица: 47929
    Наличност: В наличност

    АБОФАРМА/ABOPHARMA МАГНЕЗИЙ + В6 ТАБЛЕТКИ 1000 МГ Х 30 БР. е хранителна добавка, е специално разработена формула от две форми на магнезий и витамин В6 под формата на депо таблетка с две фази на действие:

     - Магнезиев цитрат, който се освобождава незабавно след приемането му. Той представлява органична форма на магнезий с висока бионаличност, която много по-лесно се разтваря и усвоява от тялото, като активира енергийните процеси.

     - Магнезиев оксид, който е с удължено освобождаване. Добит от минерали от Мъртво море, известен с високата си концентрация на минерални соли и съдържание на голямо количество елементен магнезий. Той се отделя бавно от таблетката чрез т.нар. „контролирано” освобождаване.

    По този начин част от магнезия в таблетката се усвоява веднага от организма, за да активира енергийните процеси в тялото посредством участието си в производството на аденозин трифосфат (АТФ), който е основният източник на енергия за клетките. Останалата част се освобождава постепенно на малки дози, осигурявайки през целия ден необходимото ниво елементен магнезий за над 500 реакции в човешкия организъм.

    Магнезият е много важен за правилното протичане на разнообразни обменни процеси в човешкия организъм. От изключителна важност е за оптималното състояние на сърцето, нервната и мускулната система. Влияе положително върху намаляване чувството на отпадналост и умора. Активно участва в електролитния баланс и производството на енергия. Витамин В6 помага за нормалната работата на нервната система. 

    ABOPHARMA МАГНЕЗИЙ + В6 ДЕПОТАБЛЕТКИ не съдържа глутен, лактоза, консерванти, алергени, и ГМО.