Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  Как да пазарувам

  Как да поръчам?

  Пазаруването онлайн през сайта на Вира е максимално улеснено за Ваше удобство. Просто следвайте стъпките и очаквайте покупките Ви да пристигнат да посочения адрес.

  Създаване на клиентски профил

  Не е задължително да създадете акаунт, преди да поръчате, но в случай, че имате личен профил ще имате възможността да се възползвате от услугата ни Програма Лоялен Клиент. Създаването на клиентски профил е в няколко малки стъпки. Попълвате задължителните данни, отбелязани със *, а другите по избор. Създаването на личен акаунт е удобство.  Освен ползвнето на бонус системата, заложена в програмата Лоялен клиент, имате опции за преглед на стари поръчки, съхраняване на любими продукти с цел улесняване на следваща поръчка, запазване на информация при следващи покупки /като име, адрес за доставка, плащане/, при желание получаване на мейл с нашия бюлетин.

  Търсене на продукти

  За да намерите даден продукт, имате няколко опции, а именно:

  1.        В полето за търсене в горната част на страницата въведете името на продукта/ производителя и натиснете "ТЪРСИ " или изберете от падащият списък;
  2.        Изберете категорията към която отговаря продукта от навигацията в ляво на страницата;
  3.        Можете да търсете по логото на производителя.

  След това можете да стесните съвсем вашето търсене, като изберете диапазон цена, производител и др.

  Добавяне на продукти в пазарската количка

  Не е задължително да сте в страницата на продукта, когато искате да го добавите в пазарската количка.  Но за повече информация, влизате в страницата му. Там ще трябва да изберетежелано количество (1 е количеството по подразбиране), преди да натиснете "Добави в количката". В случай, че сте регистриран наш клиент, а сте пропуснали да си попълните данните за вход в профила – може да го направите в последствие. Това не е задължително действие, можете да продължите пазаруването и без регистрация.

  Преглед на пазарската количка

  За достъп до вашата пазарска количка, позиционирайте мишката върху "Моята количка" в горния десен ъгъл на вашия екран. Тук можете да разгледате артикулите, които сте избрали и да премахнете/ добавите други, ако решите или да променяте количество. Продължавате към следващите стъпки в раздел Доставка и Плащане.

  Любими продукти

  Добавяте си любими за Вас продукти. Това е удобно, лесно и спестява време при следващи поръчки.

  История на поръчки

  Полезно е в случай, че искате да проверите какви поръчки сте правили.