Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NATUR PRODUCT

    БЕСТИФЛЕКС ОСТЕО САШЕТА Х 30 БР.

    59,50 (лв.)
    Складова единица: 45650
    Наличност: В наличност

    БЕСТИФЛЕКС ОСТЕО САШЕТА Х 30 БР. е хранителна добавка за здрави стави и кости.

    Комплекс от Хидролизиран колаген, Витамин С, Витамин K2 под формата на MK-7 и Витамин D3, който спомага за поддържане здравето на костите и съдовете, стимулирайки естественото образуване на колаген в организма.

    Колагенът представлява смес от колагенови пептиди, получени чрез специфична хидролиза на говежди колаген тип І.

    Хидролизираният колаген - оказва благоприятен ефект върху биосинтезата на хрущяла, допринася за нормалната функция и подвижност на ставите, за тяхната сила и гъвкавост. Поддържа в добро състояние съединителната тъкан, сухожилията, костите и връзките.

    Витамин С благоприятства образуването на колаген и нормалната функция на костите, хрущяла, зъбите, венците, кожата и кръвоносните съдове.

    Витамин K2 спомага за поддържане здравето на костите и допринася за защита на кръвоносните съдове от натрупване на калций.

    Витамин D3 допринася за правилното усвояване на калций и фосфор. Поддържа нормална концентрация на калций в кръвта и нормалното състояние на костите и зъбите.

    След перорално приложение колагеновите пептиди бързо се абсорбират и разграждат в 90% до единични аминокиселини и дипептиди, а в останалите 10% - до интактни големи молекули, с молекулно тегло максимум до 10 килодалтона. Както отделните аминокиселини, така и високомолекулните пептиди навлизат в кръвообращението, като последните се кумулират във висока степен в ставния хрущял. Високомолекулните пептиди, достигнали в ставния хрущял, директно стимулират хондроцитите за биосинтеза на екстрацелуларен матрикс.