Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: VICHY

    VICHY/ВИШИ NEOVADIOL ДНЕВЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА ДО КОМБИНИРАНА КОЖА Х 50 МЛ.

    59,50 (лв.)
    Складова единица: 43810
    Наличност: Изчерпан

    VICHY NEOVADIOL КОМПЕНСИРАЩ КОМПЛЕКС дневен крем за възстановяване на кожата в периода на менопаузата е подходящ за нормална до комбинирана кожа. За жени, които искат да компенсират промените в кожата, в резултат на менопаузата: загуба на плътност, обем, свежест и сияйност.

    След 14г. проучвания и 13 патента, Лаборатории Vichy разработват иновативната формула, която компенсира промените в кожата, в резултат на менопаузата. Вдъхновен от ползите от хормона на младостта върху кожата, е подбран мощен комплекс от активни съставки, които въздействат върху основните промени в кожата в този период. Постепенно, кожата е цялостно трансформирана, благодарение на иновативния Компенсиращ Комплекс. Плътността е подобрена, обемът е възвърнат, сияйността е възстановена.

    Подобряване на плътността: PRO-XYLANE
    Концентрацията на тази биомиметична молекула, патент на L’Oréal, е увеличена до 3%, 10 пъти по-висока от тази в предишната формула. Тайната на нейната ефективност? Въздейства върху поне 3 маркера, отговорни за младежкия вид на кожата: колаген I и III – източник на еластичност и плътност; синтез на глюкозаминогликани ( GAGs); намаляване на тъмните петна чрез въздействие върху фибробластите. Кожата е подхранена на всички нива и е видимо по-плътна и еластична. Бръчките са изпълнени, а тенът става по-свеж и сияен.

    Ексфолиращо действие: HEPES 
    Добре познат със своите ексфолиращи качества, въздейства срещу загрубяването на кожата. Чрез регулираното ексфолиране се подпомага клетъчната регенерация и се променя цялостният вид на кожната повърхност. 

    Хидратация: GLYCERIN 
    Глицеринът има способността да задържа водата в роговия слой на кожата. По този начин осигурява добрата хидратация на повърхностния слой на кожата. 

    Липидо-възстановяващо действие: HEDIONE
    Дериват на жасмоновата киселина, този агент подобрява естествената продукция на липиди, които се намират в себума, и които отсъстват по време на менопаузата. По този начин прави кожата по-гладка и осигурява комфорт и еластичност.

    Хипоалергенен. Подходящ за чувствителна кожа. Тестван под дерматологичен контрол.