Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: VICHY

    VICHY/ВИШИ NEOVADIOL MAGISTRAL ПОДХРАНВАЩ, УПЛЪТНЯВАЩ И МОДЕЛИРАЩ КРЕМ-БАЛСАМ 50 МЛ.

    61,00 (лв.)
    Складова единица: 36318
    Наличност: Изчерпан

    VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL ПОДХРАНВАЩ, УПЛЪТНЯВАЩ И МОДЕЛИРАЩ КРЕМ-БАЛСАМ предоставя дневна грижа за кожата в периодa на постменопауза.
    Подходящ за всички жени в този период, които искат да противодействат срещу ефектите от менопазузата върху кожата: загуба на плътност, изтъняване на кожата и прекалена сухота.

    Технология, възстановяваща контура на кожата + Комплекс от есенциални масла: Повече от 30 години опит в тази област, довеждат до откритието на Лаборатории Vichy, възстановяващо кожата само за 10 дни*. Тази иновация е възможна благодарение на комбинацията от активни съставки: Proteic Gf, стимулиращ растежа на клетките, протеини, изключително важни за реконструкцията на кожата, и Pro-Xylane за подсилване на тъканта. За да отговорят на нуждите на кожата след менопауза, Лаборатории Vichy разработиха формула за реконструкция с комлекс от есенциални масла. Освен тяхното подхранващо действие, тези масла значително подпомагат процеса на реконструкция на кожата, благодарение на високото си съдържание на Omega 3,6 и 9. Подбрани са заради доброто си действие: успокояват, регенерират и предлазват кожата, за да я заредят с нови сили.

    Хипоалергенна формула, тествана под дерматологичен контрол. Обогатен с успокояваща и възстановяваща Термална вода Vichy. Без парабени.

    Реконструкци на кожните слоеве след 10 дни.*
    Моментално усещане за комфорт, кожата възвръща плътността си ден след ден. 
    След 8 седмици, 8 от 10 жени намират кожата си за по-плътна.**
    * Тест ин витро
    **Самооценка, 49 жени