Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: POHL BOSKAMP

    ГЕЛОРИВОЙС ТАБЛЕТКИ ЗА ГЪРЛО КАСИС-МЕНТОЛ Х 20 БР.

    14,50 (лв.)
    Складова единица: 54001
    Наличност: Изчерпан

    ГЕЛОРИВОЙС ТАБЛЕТКИ ЗА ГЪРЛО КАСИС-МЕНТОЛ Х 20 БР. е медицинско изделие, което осигурява защита на лигавицата на устата и гърлото. Таблетките ГЕЛОРИВОЙС се използват за облекчаване на гърлото, при неразположения като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото или до непродуктивна, суха кашлица.Причините за сухотата и дразненето на лигавицата на устата и гърлото могат да бъдат различни: пренапрягане на гласа, нарушено носно дишане (например поради настинка), сух въздух поради използването на отоплителни или климатични системи, поленова алергия (сенна хрема), тютюнопушене и др.

    ГЕЛОРИВОЙС таблетки формират специален хидрогелен комплекс, съдържащ хиалуронова киселина, който формира предпазен филм върху раздразнените участъци от лигавицата. Благодарение на съдържанието на минерали и лекия ефервесцентен ефект, таблетките за смучене стимулират слюноотделянето, а това е важно заа разпределение на хидрогелния комплекс в областта на гърлото. По този начин се подпомага регенерирането на раздразнените области и да се облекчат симптомите като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото.

    Преди употреба прочетете внимателно листовка, тъй като тя съдържа важна информация, която трябва да имате предвид при употребата на това медицинско изделие. Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с Вашия лекар или фармацевт.