Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: JAMIESON LABORATORIES

    JAMIESON/ДЖЕЙМИСЪН МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ ТАБЛЕТКИ Х 60 БР.

    28,70 (лв.)
    Складова единица: 32308
    Наличност: Изчерпан

    Power for Men мултивитамини за мъже са специално създадени, за да осигурят основните хранителни вещества, необходими на мъжете, които водят активен, енергичен и жизнен живот. Power for Men са създадени от природни източници и са фармацевтично тествани за ефективност и клинична чистота.
    Витамини за мъже Power for Men са формулирани специално за нуждите на мъжкия пол, те съчетават в себе си съставки със синергично действие, високо-концентрирани, гарантиращи висока бионаличност в организма. Power for Men подсилва имунната система и повишава енергийното ниво, увеличава тонуса на мускулите и физическата устойчивост на мъжа и така се грижи за специалните изисквания на неговото тяло. Подпомага още нервната система, кожата, косата, очите, черния дроб, простатата и спомага за благосъстоянието на стомашно-чревния тракт.
    Витамините от група В работят заедно, за да се регулират много функции в мъжкото тяло, включително и на нервната система, метаболизма, храносмилането, сърдечно-съдовата система, производството на енергия и намаляване на стреса. Витамин А е най-важен за поддържане на доброто зрение. Той, също така, подпомага растежа, възстановяването и поддържането на епителните клетки, което е важно за костите и развитието на зъбите и е от съществено значение за здрава имунна система. Витамин С има много функции в тялото. Като коензим е фактор за много метаболитни процеси включително тези, необходими за лечение на рани и метаболизма на холестерола. Той играе роля за нивата на желязо и мед, по-доброто функциониране на имунната система и надбъбречните жлези. Витамин D има фундаментално значение за доброто здраве. Освен, че спомага за нормалното развитие и поддържането на здрави кости и зъби, установена е връзка между количествата на витамин D и риска от развитие на рак на простатата и на дебелото черво. Селенът е мощен антиоксидант, който спомага за предпазването на организма от вредното влияние на свободните радикали, подпомага сърдечно-съдовата система, белите дробове, простатата и функциите на дебелото черво. Подпомага функционирането на имунната система. Тауринът е мощен антиоксидант, които спомага облекчаването на дестабилизираната и увредена мускулна тъкан, вследствие на тежки физически тренировки. Затова, приема на таурин, като хранителна добавка, спомага за повишаване на силата, намаляване на умората и периода на възстановяване. Ликопенът спомага за неутрализирането на свободните радикали и благоприятства нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Сереноа репенс е традиционна билка за облекчаване на симптомите на урологични проблеми. Използва се да облекчи, а не да потисне симтпомите. Използва се за профилактика и облекчаване на проблемите свързани с простатната жлеза и играе ролята на естествен дезинфектант на пикочните пътища. Гинко Билобата е известна със способността си да подобрява притока на кръв и кислород в мозъка и крайниците. Антиоксидантния ѝ ефект спомага за предпазване на кръвоносните съдове от отлагане на холестерол. Задържа развитието на свързаните със стареенето мозъчни симптоми и състояния, намалявайки ефекта на загуба на паметта, световъртежа и безсънието. CoQ10 е мощен антиоксидант, който спомага за намаляване увреждането от свободни радикали, допринася за доброто състояние на кожата, защитава клетките от преждевременно стареене и укрепва сърдечно-съдовата дейност и подпомага производството на енергия. Cпомага също така и за редуциране на лошия холестерол.