Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: WALMARK

    КАЛМАЦИН ФОРТЕ ТАБЛЕТКИ Х 100 БР.

    28,50 (лв.)
    Складова единица: 18709
    Наличност: В наличност

    КАЛМАЦИН ФОРТЕ ТАБЛЕТКИ Х 100 БР. е хранителна добавка, която съчетава цинк, магнезий, високо съдържание на калций и добавен витамин Д с цел подобряване здравето на имунната, нервната, покривата системи, костите и сърцето.

    Активни съставки:

    Калцият е необходим елемент за здравината и плътността на костите и зъбите. Недостатъчното количество калции в организма може да доведе до влошаване състоянието на зъбите, костите и косата.

    Витамин Д е мастноразтворим витамин, който повишава усвояването на калций в организма. Витамин Д се синтезира естествено в кожата на човека под влиянието на слънчевите лъчи и участва в заздравяването и уплътняването на костите. Неговата липса може да доведе до загуба на тази плътност.

    Магнезият подпомага правилната функция на мускулите и нервната система. Той придава енергия на тялото и повишава устойчивостта срещу стрес, умора и психическо натоварване.

    Цинкът поддържа баланса в имунната и покривната системи, зрението и паметта. Озарява кожата, заздравява ноктите и помага в борбата срещу косопада.

    Подходящ и за жени по време на бременност и кърмене.