Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: СМИЛО

    МАОЛО ПРИ ХИМИОТЕРАПИЯ И ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ КАПСУЛИ Х 30 БР.

    60,00 (лв.)
    Складова единица: 35529
    Наличност: В наличност

    МАОЛО ПРИ ХИМИОТЕРАПИЯ И ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ КАПСУЛИ Х 30 БР. е хранителна добавка, адювантно средство, предназначено да нормализира – левкоцитите, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите по време и след химиотерапия и лъчелечение, както и в други случаи, когато тези показатели не са в референтни граници.

    Активният принцип на МАОЛО е комбинация от натурални фито-флавоноиди и биологично активни вещества, които допринасят за стимулиране на кръвотворната функция на организма и специално на левкопоезата. Благоприятства възстановяването броя на левкоцитите и левкоцитното равновесие в периферната кръв, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите, след супресия от цитостатици и радиотерапия. Спомага за провеждането на химиотерапия и лъчелечение без прекъсване, както и за намаляване позивите за повръщане. Подобрява процесите на нормализиране и стабилизиране нивото на левкоцитите, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите.

    МАОЛО се препоръчва като спомагащо левкопоетично средство при леки и умерено тежки левкоцитопении, тромбоцитопении, понижени нива на хемоглобина и неутрофилите, вследствие на химиотерапия  и лъчелечение, лимфом на Хочкин (Hodgkin), следхепатитни състояния, както и в резултат на токсично въздействие върху костния мозък. Повлиява за стабилизиране на хемоглобина и тромбоцитите.

    Може да се използва профилактично или в лечебен план с медикаменти. Допринася, да не се спира медикаментозната или лъчетерапията и коригирането й поради понижени стойности на левкоцити, тромбоцити, хемоглобин и неутрофили.