Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: МИРТА МЕДИКУС

    МИРТА МЕДИКУС АЛЕРГОЦИН КИДС СИРОП Х 100 МЛ

    9,80 (лв.)
    Складова единица: 52085
    Наличност: В наличност

    МИРТА МЕДИКУС АЛЕРГОЦИН КИДС СИРОП Х 100 МЛ е натурална хранителна добавка, която:

    • Допринася за балансирана функция на имунната система
    • Подпомага физиологичните самоочистващи функции на кожата, лигавиците на дихателните пътища
    • Допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими;
    • Подкрепя нормалната структура на съединителната тъкан и опорно-двигателния апарат
    • Поддържа физиологичната устойчивост на организма към различните фактори на околната среда

    Алергиите се появяват, когато имунната система на тялото реагира прекомерно на възприемана заплаха от алерген. Когато е изложено на алергена, детското тяло освобождава хистамини и други химикали, които причиняват симптоми като сърбеж, подуване и затруднено дишане. Природните хранителни добавки помагат при детски алергии и потискат симптомите, причинени от дразнителя на организма.

    Активни съставки:

    Коприва – съдържа много полезни вещества, витамини и дори каротеноиди, използващи се в борбата с рака и като средство против стареене. Подсилва имунната система и детоксикира. Действа като антиоксидант.

    Червен лук – подсилва имунната система. Потиска неприятните симптоми, причинени от патологичния имунен отговор на тялото при многократен контакт с алерген.

    Сладък корен – потушава пожара на алергията. Използван за медицински цели още от древните римляни и гърци, като сведения за полезните му свойства се срещат още в древния Египет. Прилага се за укрепване на организма и предотвратяване на инфекциозни заболявания. Богат е на минерални соли, органични киселини, пектини, сапонини, нишесте, глюкоза, витамини и минерали. Помага за облекчаване на спазмите и със силно противовъзпалителен ефект.

    Витамин B5 – потиска симптомите на алергична реакция, подобрява общото благосъстояние на организма и ни кара да бъдем по-здрави и да се чувстваме по-добре. Действа положително на обмяната на вещества в тялото.

    Витамин C – антиоксидант, който помага за защитата на клетките от увреждане. Той също така играе роля в имунната функция и я прави по-устойчива срещу алергени.

    Калций (Ca) – помага за намаляване на тежестта на симптомите на алергия и ги прави по-леки. Подпомага за подсилването на имунната система и да я направи по-устойчива на алергени.

    С аромат на портокал, без алкохол, без захар, без оцветители.