Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: МИРТА МЕДИКУС

    МИРТА МЕДУКУС ИНОВИРОН КАПСУЛИ Х 20 БР.

    17,30 (лв.)
    Складова единица: 49689
    Наличност: В наличност

    МИРТА МЕДУКУС ИНОВИРОН КАПСУЛИ Х 20 БР. е хранителна добавка, която допринася за нормалния функционален клетъчен и хуморален имунитет и благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките. Подпомага нормалните физиологични самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища. Способства за нормалното клетъчно дишане и обмяна на веществата. Оказва антиоксидантен ефект. Поддържа физиологичната устойчивост на организма към различните фактори на околната среда.

    Активни съставки:

    Лизинът е незаменима аминокиселина, която спомага за подобряване на общото благосъстояние на организма.

    Ехинацеята е билка, която е ценена в традиционната медицина заради положителния й ефект върху естествения имунитет.Поддържа нормалното функциониране на горните дихателни пътища.

    Гъбата шийтаке съдържа лентинан – полизахарид, които притежава имуностимулиращ ефект. Екстрактът от шийтаке традиционно се използва в Азия за подобряване на общото здравословно състояние от хилядолетия насам.

    Активните вещества в екстракта от чага са предимно полизахариди с различен химичен състав. Повечето от тях принадлежат към групата на β-глюканите, проявяващи имуностимулиращи свойства.

    Екстрактът от бъзак притежава отхрачващи свойства и подобрява благосъстоянието на горните дихателни пътища.

    Андрографисът осигурява мощна подкрепа за имунната система, особено при поддържане на нормална телесна температура.

    Цинкът допринася значително за функционирането на имунната система, а също така има положителен ефект върху състоянието на кожата, косата и ноктите.

    Приемът на витамин B3 помага на тялото да се бори с бактерии, стимулира имунитета и съпротивителните сили на организма.

    Витамин В6 допринася за образуването на червени кръвни клетки, нормално функциониране на имунната система и регулиране на хормоналната активност.

    Витамин Д3 е с уникално действие в сравнение с всички други витамини.Той всъщност е предшественик на хормон с многостранно действие върху организма. Има решаваща роля за калциевата обмяна, свързана с усвояването и регулирането на минералите, които участват в изграждането на костите, ставите и зъбите. Освен това притежава превантивно действие по отношение на здравето на сърдечносъдовата система и жлезите с вътрешна секреция. Нови проучвания установяват, че балансира имунитета срещу бактерии и вируси, включително от корона-групата. Има данни и за антидепресивно въздействие.

    Селенът е необходими за жизнеността на организма. Той помагат за премахването на свободните радикали, предпазвайки клетките от увреждане.

    Дългият пипер е рядка съставка в повечето хранителни добавки. Екстрактът от това растение се характеризира най-общо с туширане на възпалителните процеси в тялото.