Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ERBAGIL

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС Х 20 МЛ

    20,60 (лв.)
    Складова единица: 53035

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС Х 20 МЛ е медицинско изделие за отпушване, защита и дезинфекция на носните кухини.

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС се използва за профилактика и лечение както на остри, така и на хронични назофарингеални заболявания като: вирусни ринити, бактериални ринити, алергични ринити, риносинуити, атрофични ринити, вазомоторни ринити, хронични ринопатии, лезии и крусти на назалната мукоза.

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА ЗА НОС помага в случай на грипоподобни синдроми, причинени от простуда, алергeни или замърсители от околната среда и последствия от хирургични УНГ интервенции.

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС са особено подходящи при:

    • задна хрема
    • трета сливица
    • възпаление на ухото (отит)

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС отбъбва носните проходи, намалява запушването и регулира секрецията, облекчава дразненето, отока, сърбежа, паренето, прекомерното образуване на секрет. Създават защитен мукоадхезивен филм, враждебен за патогенни микроорганизми, който възстановява доброто състояние на носните кухини.

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС регенерира носната лигавица. Съдържа патентован активен комплекс Ozoile® – пул от иновативни молекули, който притежава противовъзпалително и противосърбежно действие. Ozoile® създава враждебна среда за пролиферацията на патогенни микроорганизми. Противодейства на хипоксията и насища тъканите с кислород. Ozoile® благоприятства процесите на тъканна регенерация и бързо възстановяване на увредените тъкан.

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС поддържа лигавицата добре хидратирана и има изразено антимикробно и защитно действие. Съдържаа ментол, който има освежаващ ефект и създава усещане за незабавно облекчение.

    НАЗОРИГ КАПКИ ЗА НОС може да се използва често и за продължителни периоди.

    Продукт за възрастни и деца над 3-месечна възраст.