Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: Медбио+

    NARINE/НАРИНЕ НАЗАЛ ПРОБИОТИЧНИ КАПКИ ЗА НОС 30 МЛ.

    27,00 (лв.)
    В момента този продукт се предлага само във физическите ни аптеки в гр. София: - Жк. Слатина Ул. Иван Димитров-Куклата №4; - Жк. Младост 2, блок 219В.
    Складова единица: 46749
    Наличност: В наличност

    NARINE NASAL/НАРИНЕ НАЗАЛ Пробиотични капки за нос са медицинско изделие, подходящо за всички възрасти. Помагат при възпаление на лигавицата на носа и носната кухина, запушен нос, остра и хронична хрема, гнойните секрети, синузит, възпалена трета сливица, кихане, сърбеж.

    При накапване в носа пробиотичните капки за нос NARINE NASAL осигуряват заселване на живи ацидофилни бактерии, които създават локална колония и чрез метаболитите, които произвеждат, редуцират количеството на патогенните микроорганизми и едновременно с това създава защитна бариера срещу нови такива. Живите пробиотични бактерии решават трайно проблема по много бърз и ефективен начин. Максимално добри резултати се очакват след около около двадесет дни от началото на заселването на пробиотичните бактерии. Това време е необходимо за пълното развитие и стабилизиране на микробиоценозата /колонията/ в носната кухина от ацидофилни бактерии щам n.v. Ер 317/402.

    По време на прилагането на пробиотичните капки за нос NARINE NASAL не трябва да се употребяват каквито и да било други капки за нос, нито да се правят промивки с каквото и да било. Също така не трябва да се приемат антибиотици, защото живите ацидофилни бактерии ще бъдат убити. Ако се наложи да се провежда лечение с антибиотици, временно да се преустанови използването на NARINE NASAL до приключване на курса с антибиотици и след това прилагането на капките да се поднови.

    ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Преди употреба на капките Нарине Назал да направите курс с Прахова Смес за Назални Промивки

    Преди употреба, прочетете листовката!