Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NOWFOODS

    NOW FOODS/НАУ ФУДС ХРОМ ПИКОЛИНАТ 200 МГ КАПСУЛИ Х 100 БР.

    15,20 (лв.)
    Складова единица: 36860
    Наличност: В наличност

    Хромът е един от ключовите и незаменими минерали за производството на инсулин в човешкото тяло, а също така участва при синтеза на мазнини и протеини. Chromium Picolinate е формата на хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм.
    ХРОМ ПИКОЛИНАТ се използва и за производството на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата, това е и причината понякога този минерал да е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.
    Редица изследвания доказват, че когато нивата на Chromium Picolinate в кръвната плазма са ниски, това е индикация за заболяване на коронарната артерия. Много често при бременни жени е необходим допълнителен прием на ХРОМ ПИКОЛИНАТ поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром понякога води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.
    Освен това ХРОМ ПИКОЛИНАТ оказва голямо влияние за профилактиката на захарен диабет и сърдечно-съдовите заболявания, забавя процесите на стареене.

     

    Потребители купили този продукт, също купиха