Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ANGELINI PHARMA

    НЕВРИТОГЕН КАПСУЛИ Х 30 БР.

    23,90 (лв.)
    Складова единица: 39539
    Наличност: Изчерпан

    НЕВРИТОГЕН е комбинирана хранителна добавка, която съдържаща комплекс от няколко активни съставки, които  действат оптимално за нормалното поддържане на нервната система.

    Куркумин е полифенолно вещество, спадащо към групата на антиоксидантите. Антиоксидантите са вещества, способни да забавят въздействието на свободните кислородни радикали. Завишеното образуване на свободни кислородни радикали  не влияе благоприятно на човешкия организъм, в това число и на нервната тъкан. Куркумин подпомага контрола на физиологичните процеси в организма.
    Ресвератрол има положителен ефект върху функционирането на сърдечно-съдовата система.
    Екстракт от Mangifera Indica също съдържа полифенолни вещества.
    Витамин B2 (рибофлавин) допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, допринася за нормалното функциониране на нервната система, допринася за поддържане на нормалното зрение, допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
    Витамин В6 (пиридоксин) принадлежи към водноразтворимите витамини, допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, допринася за нормалното функциониране на нервната система, допринася за поддържането на нормалната психична функция, допринася за нормалната функция на имунната система, допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
    Лецитин Поради сходството си с биологични мембрани, лецитин (фосфатидилхолин) се използва за подобряване транспорта на някои вещества през мембрани (напр. на полифеноли, съдържащи се в куркумин и ресвератрол).
    Екстрактът от Черен пипер значително намалява, чрез подтискане на чернодробния метаболизъм, разграждането на някои активни съставки (напр. на куркумин). Същевременно витализира нервната система и има силни антиоксидантни качества.