Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: WALMARK

    СИЛИМАРИН И АРТИШОК КАПСУЛИ Х 30 БР.

    21,00 (лв.)
    Складова единица: 50177
    Наличност: Изчерпан

    СИЛИМАРИН И АРТИШОК КАПСУЛИ Х 30 БР. е хранителна добавка за подкрепа на черния дроб и неговата нормална функция. Синергичното действие на двете активни съставки подобрява липидният обмен, състоянието на храносмилателната система и съдейства за пречистването на организма. Съдържа екстракт от плодове на бял трън, екстракт от листа на артишок, витамин Е, цинк и селен.

    Артишокът е богат източник на цинарин - вещество, което стимулира отделянето на отпадните продукти от черния дроб, ускорява извличането на излишните течности и соли. С благоприятно действие при хепатит, чернодробни и жлъчни заболявания, атеросклероза. Стимулира отделянето на жлъчни сокове, с което се подобрява храносмилателният процес и метаболизма на мазнините.

    Силимаринът е активно вещество извлечено от билката бял трън, който е "истински приятел" на черния дроб. Силимаринът има силно антиоксидантно, детоксикиращо, хепатопротективно и антифибротично действие. Повишава активността на черния дроб за изхвърляне на токсините и вредните вещества, стимулира регенерацията на чернодробните клетки и тези на жлъчния мехур.