Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: MEDOCHEMIE LTD

    СНИП КОЛД & ФЛУ 325 МГ/15 МГ/1 МГ ТАБЛЕТКИ Х 20 БР.

    12,00 (лв.)
    Складова единица: 45442
    Наличност: В наличност

    СНИП КОЛД & ФЛУ 325 mg/15 mg/1 mg таблетки

    SNIP COLD & FLU 325 mg/15 mg/1 mg tablets

    парацетамол/ псевдоефедринов хидрохлорид/ хлорфенаминов малеат

    paracetamol/ pseudoephedrine hydrochloride/ chlorphenamine maleate

    Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4 от листовката. Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

    СНИП КОЛД & ФЛУ е комбиниран продукт, който съдържа парацетамол, хлорфенамин и псевдоефедрин.

    Парацетамол има аналгетично (обезболяващо) и антипиретично (намаляващо температурата) действие. Псевдоефедрин намалява отока на лигавиците на горните дихателни пътища и помага да дишате по-лесно. Хлорфенамин е антихистамин, използван за облекчение на алергичните симптоми на дихателните пътища, като хрема, оток на носната лигавица, зачервяване и/ или свръхчувствителност на очите. СНИП КОЛД & ФЛУ е показан за облекчение на симптомите на грип и простудни заболявания като:

       кашлица,

       запушен нос,

       ринит,

       кихане,

       температура,

       лека до силна болка от различен произход.

    Притежател на разрешението за употреба:

    Medochemie Ltd., Кипър

    Производители:

    Medochemie Ltd. (Central Factory), Кипър и Medochemie Ltd. (Factory AZ), Кипър Дата на последно преразглеждане на листовката:

    03/2022