Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  ТЕРРАПИА

  За всяка болка има билкаказва народът у нас. Билколечението е вековна традиция. Близо 80% от населението на планетата прилага билколечението за справяне със своите здравословни проблеми.

  ТЕРРАПИА използва единствено и само съставки, които са проверени в практиката като действие и ефект. Налична е информация в популярни и научни източници за състава и въздействието им. Всички билкови състави в комплексните формули на ТЕРРАПИА притежават сертификат за гарантиран произход и изключително високо качество.

  От есента на 2020 г. всички продукти на TERRAPIA се произвеждат от Biohealth International GmbH в Германия. Като производител на хранителни добавки, лекарствени продукти и диетични храни в този чувствителен сектор, те гарантират богат опит, доверие и надеждност. Компанията произвежда всички продукти с модерно оборудване и под строг контрол. Концепциите за хигиенни зони и маршрути, управление на алергени, собствени контролни лаборатории и квалифициран персонал са част от осигуряването на безопасното производство на всички съставки. Biohealth International GmbH е сертифицирана в съответствие с най-важните национални и международни стандарти, включително ISO, FSSC, Organic и GMP.

  ТЕРРАПИА

  Производители