Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ZONA PHARMA

    ФЛЕКС КОМПЛЕКС ГРИЖА ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ КРЕМ 50 МЛ

    9,20 (лв.)
    Складова единица: 39278
    Наличност: В наличност

    ФЛЕКС КОМПЛЕКС ГРИЖА ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ КРЕМ 50 МЛ e природен мехлем с доказано действие, който бързо овладява болката и неразположението. Благодарение на изцяло натуралните си активни вещества, кремът тонизира, успокоява и подобрява еластичността на кожата и подвижността на тялото.

    ФЛЕКС КОМПЛЕКС крем атакува болката право в целта и действа локално върху болното място. За да е напълно ефективен обаче, кремът трябва да се нанася правилно, за да се постигне оптимален ефект: живот без болка и свобода в движенията.

    Стъпка 1: използвайте ФЛЕКС КОМПЛЕКС крем 2-3 пъти дневно върху чиста и подсушена кожа, по възможност сутрин, обед и вечер. Изискването кожата да бъде чиста означава, че мястото на намазване трябва да бъде подготвено, като се премахне този водно-липидния слой с помощта на измиване и подсушаване, намазване със спирт или други органични разтворители. По този начин активните вещества в крема ще проникнат максимално бързо в кръвния ток.

    Стъпка 2: нанасяйте достатъчно количество ФЛЕКС КОМПЛЕКС крем, за да покриете равномерно цялата засегната област. Така активните вещества ще проникнат по-бързо през кожата. Втрийте крема в кожата с леки масажни движения.

    Стъпка 3: изчакайте поне 5 минути преди да покриете болното място с дрехи. ФЛЕКС КОМПЛЕКС крем се втрива в кожата с леки масажни движения, по възможност по посока на часовниковата стрелка. Необходимо е да направите поне 10 пълни завъртания, за да се разнесат добре активните съставки и да се постигне равномерно покритие. След това изчакайте минимум 5 минути, за да може да кремът да се абсорбира и да проникне в по-долните слоеве. Преди да покриете намазаното място, се уверете, че кремът по кожата е изсъхнал.