Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: FORTEX NUTRACEUTICALS

    ХЕРПЕКС КРЕМ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕРПЕС 10 ГР.

    9,20 (лв.)
    Складова единица: 34800
    Наличност: В наличност

    ХЕРПЕКС 50 mg/g крем

    HERPEX 50 mg/g cream

    Ацикловир

    Aciclovir

    Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако след 10 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

    Какво представлява ХЕРПЕКС КРЕМ и за какво се използва:

    ХЕРПЕКС КРЕМ е лекарствен продукт за кожно приложение. Ацикловир, активното вещество на ХЕРПЕКС крем, принадлежи към група лекарства, известни като противовирусни.

    ХЕРПЕКС КРЕМ е показан при лечението на лабиални херпесни лезии (в зоната около устата) в резултат на инфекция от Herpes simplex вирус тип 1.

    ХЕРПЕКС КРЕМ се използва за лечение на ранни признаци и симптоми (напр. изтръпване, сърбеж или зачервяване) на херпес по устните и лицето, за да намали риска от прогресиране на херпеса до мехури.

    Дори ако херпесът прогресира до мехури, ацикловир (активното вещество на ХЕРПЕКС КРЕМ) ще съкрати процеса на лечение приблизително от половин до един ден, в сравнение с крем без наличие на ацикловир.

    Ако след 10 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.