Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  AVENE

  В основата на серията продукти е Изворът на Термалната вода Avène, който е обявен за обект от обществен интерес от 1874г. Именно в Хидротерапевтичния център Авен, Термалната вода поставя основите на своята легитимност. Активната вода е постоянно контролирана, с уникален състав, успокояваща и антииритативна. Продуктите за грижа са създадени за най-чувствителната и нетолерантна кожа. Утвърдени са чрез стриктни тестове за ефикасност, толерантност и хипоалергенност. Тествани са под дерматологичен и педиатричен контрол. Заводът за производство на Avène е създаден през 1989 година в екологична местност, директно на мястото на извора. С цел да се запазят уникалните свойства на Термалната вода Avène, предназначена за чувствителна, свръхчувствителна или алергична кожа, са въведени специфични техники:

  • Директна връзка между извора и завода за производство.
  • Функциониране с непрекъснат дебит

  В допълнение, заводът за производство е снабден със съоръжения за производство и опаковане на продуктите Tolerance extreme D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула), в условия, подобни на тези, прилагани за стерилни инжекционни медицински продукти.
  Този процес, единствен в света на козметиката, включва стриктен контрол на всяка стъпка от производството, за да гарантира стерилността на произведените продукти.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  AVENE

  Filter by:

  Clear All
  Min: 5.00 (лв.) Max: 101.00 (лв.)
  5 101
  Manufacturers