Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  BIO-KULT

  Създател на бранда BIO-KULT е компанията ADM Protexin, посветена на производството на иновативни продукти от най-високо качество. Философията ѝ – науката и природата в равновесие – е родена от убеждението, че приложните изследвания превръщат природните богатства в полезни и ефективни здравни решения за хора и животни.

  Продуктите BIO-KULTса с гарантираното качество. Те се разработват в собствена научно-изследователска база, но и в тясно сътрудничество с водещи изследователски и университетски центрове във Великобритания и по света. Произвеждат се в собствена, изградена специално за целта модерна производствена база. ADM Protexin притежава сертификати за качество: cGMP (MHRA), ISO9001: 2015, BETA NOPS, всеки от които включва редовни одити, за да се гарантира поддържането на стандарти.

  Прилага се пълна програма за контрол на всички партиди суровини и готови продукти, което гарантира възможно най-доброто качество през целия производствен цикъл и за целия срок на годност на продукта.

  Щамовете от всяка партида се обработват индивидуално в съвременна техника, която отговаря на изискванията на добрата производствена практика и се управлява от високо-квалифициран персонал. Технологичният процес спомага за оцеляването на щамовете в условията на стомашна киселинност и позволява съхранение на крайния продукт при нормална стайна температура.

  Всички продукти BIO-KULT преминават тестове за стабилност при контролирани условия на влажност и температура и концентрацията на съдържащите се щамове е гарантирана до края на срока на годност.

  Всички бактериални щамове са напълно идентифицирани и безопасни за употреба. Те са вписани в Националната колекция за индустриални, морски и хранителни бактерии (национална банка за събиране на култури), базирана в Абърдийн, Великобритания, където може да се осигури безопасна възпроизводимост на щама без генетична промяна. Използваните щамове се считат за безопасни и от Европейския комитет за квалифицирана презумпция за безопасност.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  BIO-KULT

  Filter by:

  Clear All
  Min: 31,00 (лв.) Max: 71,00 (лв.)
  31 71
  Производители