Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  DHU

  Немският хомеопатичен съюз (DHU) е компания на Швабе Фармасютикълс Груп, която е собственост на семейство Швабе от нейното създаване и се управлява от фамилията вече пето поколение. Немският хомеопатичен съюз е основан през 1961 г., като част от Швабе груп, с идеята да се концентрира върху производството на хомеопатични медикаменти, а Швабе да работи само в посока на фитопрепаратите.
  Опитът и знанията на Немския хомеопатичен съюз са събирани много преди създаването на компанията. Корените на уникалната експертиза в областта на хомеопатията са в компанията на самия д-р Вилмар Швабе, който преди 150 години създава първата Централна хомеопатична аптека.

  Крайъгълният камък за развитието на хомеопатията в страната е издаването на книгата „Фармакопея хомеопатика полиглотика”. Първата призната и оценена стандартизация за хомеопатични лекарства, написана от самия д-р Вилмар Швабе през 1872 г. По този начин компанията Швабе прегръща невероятната възможност да дефинира и документира производствените и качествени стандарти за хомеопатичните медикаменти.
  Днес Немският хомеопатичен съюз е един от водещите в световен мащаб производители на хомеопатични лекарства и Шуслерови соли. През последните 10 години, компанията динамично навлезе в сектора на продуктите без рецепта (ОТС), като постоянно се развива в тази посока с въвеждането на стандарти за грижовни, нежни и високо ефективни лекарства. Най-доброто качество и широката продуктова гама допринасят за успеха на компанията в Германия и над 40 страни по света.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  DHU

  Filter by:

  Clear All
  Min: 9,00 (лв.) Max: 32,00 (лв.)
  9 32
  Производители