Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  GUNA S.P.A.

  GUNA S.P.A е основана през 1983 г. от съпрузите Адриана и Алесандро Пицокаро. Обединени от страстта си към неконвенционалната медицина, тези млади хора, завършили съответно химия и фармацевтична технология и бизнес и икономика, приемат за своя цел разпространението и утвърждаването на ефективна форма на медицина без странични ефекти, която е насочена към тялото, ума и духа на човека.

  Днес, с 300 служители и износ в над 30 държави, GUNA е едно от най-иновативните предприятия в областта на нискодозовата медицина.

  GUNA са фокусирани върху популяризирането на ефективни, иновативни лекарства без странични ефекти и вярват, че техният подход е в основата на медицината на бъдещето. В областта на фармакологията на ниските дози има огромен неизползван потенциал и компанията е приела предизвикателството да го използва и да го направи достъпен за всички.

  Все по-често хората търсят нов начин за тълкуване на концепцията за здраве и болест. Това е визията на една форма на медицина, която разглежда хората като многостранни и взема под внимание индивидуалното, емоциите, ума и духа. Целта е да се постигне и поддържа динамичен баланс между тези компоненти.Тази концепция е заложена при разработването на продуктите GUNA. Техните лекарства са предназначени да стимулират организма да преоткрие своето равновесие и да разреши всички проблеми, което прави възможно постигането и поддържането на по-хармонично състояние на здраве, баланс и жизненост.

  GUNA инвестира големи ресурси в непрекъснати научни изследвания, за да поддържаме и подобряваме безопасността и ефикасността на продуктите, които произвеждаме.

  Дейностите за социална отговорност са неразделна част от идентичността на компанията. Тяхна цел е да направят всичко възможно, за да намалят местната и глобалната несправедливост в разпределението на благата. От GUNA вярват, че интересите на компанията могат да бъдат съгласувани с тези на общността.

   

   

   

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  GUNA S.P.A.

  Filter by:

  Clear All
  Manufacturers