Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  NANGA

  NANGA е семейна фирма, която предлага широка гама от билки и продукти с естествен произход. Основана е през 2006 г. от Пшемислав Фигур, магистър по фармация и психология.

  Фирмата е специализирана в производството и продажбата на билки, билкови смеси и екстракти и хранителни добавки и преглага богата гама от здравословни храни, кафе, чай, козметика и продукти за ароматерапия.

  NANGA спазват коректен подход към качеството на предлаганите суровини, ангажиран и професионален екип и научен подход към традиционните познания за билкарството. Произходът на билките е от малки ферми, като се внасят директно от производители от цял ​​свят, а също и от собствени култури.

  От NANGA са напълно убедени в ефективността на билките. За да се постигне това обаче, качеството е от решаващо значение. Затова разполагат с голяма, модерна складова база и собствена механизация, благодарение на което контролират процеса на обработка и съхранение на билките. Смилането и нарязването на суровините се извършва непрекъснато, в резултат на което предлаганите от нас продукти запазват своята свежест и свойства. Билките се обработват само чрез физични методи: пресяване, нарязване, смилане и сушене.

  Крайните продукти са базирани на опростени форми и минимум необходими естествени съставки. Не се съдържат добавки или пълнители, изкуствени оцветители или консерванти.

   
  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  NANGA

  Filter by:

  Clear All
  Производители