Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  NATURELL

  Опитът на NATURELL в производството на витамини и минерали датира от 1934 г. Въз основа на дългогодишен опит, основателят на компанията доставя на шведския пазар формули от естествени витамини и минерали, произведени в собствената му фабрика. Комбинацията от знания и умения, придобити в годините, както и задълбоченият интерес към здравословното хранене, му позволяват да разработи иновативни формули в подкрепа на здравето.

  Официалното начало на фирмата е поставено през 1982 г. като продължение на работата на основателя. Компания, изцяло посветена на производството на хранителни добавки и предлага на широка гама продукти, които подкрепят здравето  на тялото.

  Лабораториите на NATURELL разработват формули, базирани на най-новите научни изследвания и очакванията на експертите, с особен акцент върху тяхното качество и безопасност. Чрез внимателен подбор на суровини и наблюдение на производствените процеси на всички етапи, NATURELL има дълга история на производство на висококачествени формулировки. Когато създават нови формули, NATURELL следват принципите и ценностите, които ги ръководят от самото начало: здраве, безопасност и високо качество.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  NATURELL

  Filter by:

  Clear All
  Производители