Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  ORTHOMOL

  ORTHOMOL е немска компания създадена през 1991 година, локализирана в град Лангенфелд в Северен Рейн – Вестфалия. Повече от 20 години, ORTHOMOL, разработва и разпространява висококачествени хранителни добавки и диетични храни за специални медицински приложения.

  Целта на компанията е поддържането на добро здраве на своите потребители, базирано на ортомолекулярната медицина, благодарение на специално подбрани съставки и микронутриенти. Дългогодишната практика и знания в областта на ортомолекулярната медицина дава възможност на ORTHOMOL да разработва своите уникални продукти за специфични приложения.

  Благодарение на резултатите от множество изследвания, които се извършват от специалистите в лабораториите на компанията, продуктите са предпочитани от лекари, фармацевти и пациенти.

  Продуктите ORTHOMOL отговарят на най-високите изисквания за качество спрямо европейските и световни стандарти! Всички продукти се произвеждат в Германия, като качеството се следи на всички нива. Производствените стандарти се проверяват редовно от Германското дружество за технически контрол, а от 2001 година насам в производствения процес е в действие системата за контрол на качеството HACCP. Също така, ORTHOMOL е първата компания в сегмента си, с производствени процеси, които отговарят на най-високата степен на качество - ISO 22000.

  Продуктите ORTHOMOL са познати в над 18 страни по целия свят, както в съседните европейски страни, така и в САЩ, Колумбия, Япония, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.

  От 2014 година продуктите ORTHOMOL са на българския пазар, чрез официалният дистрибутор Финохелт ЕООД.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  ORTHOMOL

  Filter by:

  Clear All
  Min: 77,00 (лв.) Max: 128,00 (лв.)
  77 128
  Производители