Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  Vitaslim

  Vitaslim е серия висококачествени френски продукти, разработени в съответствие с най-съвременната концепция в грижата за здравето и красотата. Марката Vitaslim се свързва с натуралност, високо качество, иновация и ефективни формули. За постигане на максимален ефект, портфолиото е съставено от продукти със синергично действие – комбиниране на формули, които взаимно подсилват действието си.

   Продуктите се произвеждат за Vitaslim от фармацевтичния гигант Capsugel в заводите в Colmar, Франция. Към днешна дата компанията е част от структурите на швейцарския гигант Lonza.

   Vitaslim се произвеждат по патентована технология за капсулиране LICAPS™ на Capsugel за влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули. Технологията е гаранция за натурален произход, бързо действие, ефективност и безопасност на съставките.

   В продуктите Vitaslim се влагат само висококачествени съставки с клинично доказана ефективност. Те притежават сертификати за произход и качество. Произведени са в съответствие с най-високите европейски стандарти за производство на хранителни добавки, подкрепено с GMP сертификат (Good Manufacturing Practises). GMP сертификатът показва, че продуктите са в съответствие с Наредбата за химическия състав на храните (Food Chemical Codex) на Световната здравна организация (World Health Organization (WHO). GMP е гаранция за контролиран химически, биологичен и физически състав на продуктите.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Vitaslim

  Filter by:

  Clear All
  Min: 13,00 (лв.) Max: 44,00 (лв.)
  13 44
  Производители