Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ZONA PHARMA

    ЗОНА ФАРМА ФЕМИМОДЕЛ КАПСУЛИ Х 40 БР.

    14,80 (лв.)
    Складова единица: 25413
    Наличност: В наличност

    ЗОНА ФАРМА ФЕМИМОДЕЛ КАПСУЛИ Х 40 БР. е хранителна добавка, която допринася за поддържане на здравословни нива на телесното тегло. Подкрепя хормоналните функции и обмяната на веществата, особено у жени в преходни възрасти (пубертет и климакс). Потиска процеса на образуване на целулит, подкрепя процеса на образуване на колаген и еластичността на кожата. Поддържа нормалното протичане на обменните процеси, правилното функциониране на черния дроб и кръвоносната система.

    Продуктите от серията ФЕМИМОДЕЛ са разработени за жени, като са взети предвид всички особености на женския организъм. Те засилват изгарянето на мазнини и моделират фигурата в проблемните зони, като същевременно осигуряват важни микроелементи и витамини, за поддържане на психически и физически баланс. Вложените съставки са с гарантирано високо качество и отговарят на нуждите на организма в процес на отслабване.

    Активни съставки:

    Гарциния камбоджа – потиска чувството за глад и ускорява изгарянето на мазнинитес около 100%.

    Калциев цитрат – допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими и е необходим за поддържане на нормалното състояние на костите.

    Глухарче – източник на биологично активни съставки, подкрепящи обменните процеси, функциите на черния дроб и червата.

    Полски хвощ – спомага за поддържане здравината на костите, ноктите и косата.

    Маточина  – допринася за нормалното функциониране на нервната система и хармонизира функциите на организма.

    Азиатска центела – подкрепя периферното и централно кръвообращение, образуването на колаген и еластичността на кожата. Мощно средство за подмладяване.

    Келп – източник на йод, важен за функционирането на щитовидната жлеза и изграждането на хормоните, които определят скоростта на метаболизма и телесната температура.