Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ZONA PHARMA

    ЗОНА ФАРМА ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ КАПСУЛИ Х 40 БР.

    16,90 (лв.)
    Складова единица: 36329
    Наличност: В наличност

    ЗОНА ФАРМА ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ КАПСУЛИ Х 40 БР. е перфектната хранителна добавка за постигане и поддържане на оптимално тегло, без лишения и вреди за здравето. Природните съставки в него упражняват оздравителен ефект, като съдействат за добра мастна обмяна и контрол върху апетита. Благодарение на тази хранителна добавка се оптимизират функциите на сърдечно-съдовата система, храносмилането и отделителната система. Нервната дейност е балансирана, а имунната система е подготвена да защити организма от възможни инфекции и вредни въздействия на околната среда. Композицията ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ поддържа добър хормонален баланс, чието видимо действието ѝ се изразява в оформения строен силует, здрави нокти, коса, както и сияйна кожа.

    Активни съставки:

    Таурин – най-застъпената и важна аминокиселина за изграждане на мускулните фибри. Подкрепя сърдечната дейност. Подобрява енергийните нива при усилено физическо и умствено натоварване. Поддържа здрави кръвоносните съдове.

    Триптофан – незаменима аминокиселина, важна за синтеза на серотонин (особено в комплекс с витамин В6). Намалява стресово предизвикания апетит. Благоприятства съня и настроението на индивида.

    Полски хвощ и бреза –подпомагат отделителните функции на бъбреците. Оказват благоприятен ефект върху състоянието на кожата.

    Азиатска центела и джинджифил – подпомагат кръвообращението, образуването на колаген и забавят процесите на стареене. Подпомагат обмяната на веществата.

    Витамин В3 и В6  – допринасят за поддържането на нормалната психична функция на организма и за нормалното протичане на метаболизма.

    Манган и селен – микроелементи, които често са в недостиг в организма. Манганът допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Селенът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.