Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: МИРТА МЕДИКУС

    МИРТА МЕДИКУС СТАВОЛЕК КАПСУЛИ Х 30 БР.

    14,80 (лв.)
    Складова единица: 29627
    Наличност: В наличност

    МИРТА МЕДИКУС СТАВОЛЕК КАПСУЛИ Х 30 БР. е хранителна добавка, която допринася за свободно движение на ставите, мускулите и сухожилията, както и за нормалното функциониране на опорно-двигателната система. Подпомага изграждането на ставите и оказва благоприятен ефект върху съединителната тъкан.

    Активни съставки:

    Хондроитин сулфатът е един от петте класа гликозаминогликани и се използва широко при лечението на остеоартрит. Той намалява медиаторите на възпалението и апоптотичния процес и е в състояние да намали производството на протеини на възпалителни цитокини, iNOS и MMP .

    Бромелаинът е екстракт от ананас, който има естествени противовъзпалителни свойства.

    DL-Фенилаланин е синтетична аминокиселина, която повишава толерантността към болката, като блокира ензимите, които разграждат ендорфините и енкефалините.

    Екстрактът от коприва е богат на аминокиселини и минерали, подкрепящи нормалните функции на ставния апарат.

    Екстракти от златна пръчица и червен лук - биологично активните вещества в екстракта от златна пръчица и богатият антиоксидантен състав на червения лук поддържат функционалното състояние на тъканите на опорно-двигателния апарат при натоварване. 

    Блатен тъжник – допълва въздействието на аминокиселината DL-фенилаланин и осигурява подвижност на мускулите, сухожилията и ставите.