Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ZONA PHARMA

    СТАВЕКС ГРИЖА ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ 950 МГ ТАБЛЕТКИ Х 32 БР.

    10,00 (лв.)
    Складова единица: 40480
    Наличност: В наличност

    СТАВЕКС ГРИЖА ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ 950 МГ ТАБЛЕТКИ Х 32 БР. е хранителна добавка, която подкрепя еластичността на ставния хрущял и оказва благоприятен ефект върху нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат. Поддържа здравето на ставите, като подпомага техните механични свойства и издръжливост.

    СТАВЕКС е подходящ за поддържаща терапия при дегенеративни костно-ставни заболявания. Достатъчно е само 1 таблетка в дневен прием, която да подсигури необходимото количество природни съставки, които да подпомагат костно-ставното здраве.

    Активни съставки:

    Глюкозамин – основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен.

    Хондроитин– най-важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожилията и ставите.

    МСМ – естествен източник на органична сяра за производството на аминокиселините серин, метионин и серотонин. Участва в образуването на хрущял и колаген.

    Босвелия /индийски тамян/ – подкрепя добрата подвижност и гъвкавост на ставите, оказва благоприятен ефект върху съединителната тъкан, стимулира кръвообращението.

    Хиалуронова киселина – основна съставна част на съединителната тъкан. Притежава уникалната способност  да привлича и задържа водата и да възстановява синовиалната течност в ставите. Участва в състава на ставния хрущял, като спомага за неговата гъвкавост и еластичност.

    Натриев борат – източник на микроелемента бор, който има отношение към здравето на ставите и костите, като защитава от износване ставните хрущяли. Липсата на бор, може да доведе до загуба на костна маса.