Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: DHU

    РИНИТАЛ ТАБЛЕТКИ Х 100 БР.

    12,50 (лв.)
    Складова единица: 21019

    РИНИТАЛ е хомеопатичен лекарствен продукт, комбинация от три добре доказани отделни хомеопатични съставки. Galphimia glauca е много ефикасен за лечение на алергични състояния на мукозните мембрани като цяло. Помага и при усещане за парене в очите. Спира хремата, сълзенето и кихането, отстранява сърбежа в носа и очите, възстановява носовото дишане. Подходящ за всички възрастови групи.

    Ринитал се използва за лечение на алергични заболявания на горните дихателни пътища като сенна хрема (полиноза) и несезонна алергична хрема (целогодишни алергични ринити). Има противовъзпалително и хипосенсибилизиращо действие. Не предизвиква сънливост или забавени реакции.

    Ринитал е подходящ както за лечение, така и за профилактика. Той решава проблемите, свързани с неприятните симптоми на сенната хрема и алергията към домашен прах, благодарение на специално подбраните си съставки:

    • Galphimia glauca (Галфимия) - отстранява сърбежа, паренето и сухотата на носната лигавица;
    • Cardiospermum halicacabum (Кардиоспермум) – притежава противоалергично действие; бързо и ефикасно възстановява носното дишане;
    • Luffa operculata (Луфа) – преустановява обилната водниста секреция от носа.