Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ZONA PHARMA

    ФЛЕКС КОМПЛЕКС 475 МГ ГРИЖА ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ КАПСУЛИ Х 60 БР.

    20,80 (лв.)
    Складова единица: 38397
    Наличност: В наличност

    ФЛЕКС КОМПЛЕКС 475 МГ ГРИЖА ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ КАПСУЛИ Х 60 БР. е хранителна добавка, която оказва благоприятно действие върху ставите. Подкрепя здравината и еластичността на ставния хрущял и повлиява положително ставния комфорт и устойчивостта на ставите на износване и стареене.

    Мощен и интензивен продукт за стави с уникален състав от 10 изцяло натурални съставки. Съдържа само стандартизирани екстракти, с гарантирано качество и висок процент активни вещества.

    Активни съставки:

    Глюкозамин Сулфат – основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен .

    Хондроитин Сулфат – най–важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожолията и ставите.

    МСМ – метилсулфонилметан – естествен източник на органчна сяра. МСМ играе важна роля за образуването на кератин, колаген, еластин, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани, кожата, косата и ноктите

    Масло от авокадо – допринася за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепя кръвообращението и обмяната на веществата в ставите. Оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

    Масло от соя – допринася за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепя кръвообращението и обмяната на веществата в ставите. Оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

    Котешки нокът -кора – оказва благоприятен ефект върху здравето на ставите и допринася за поддържане на имунната система.

    Сладник – корен – допринася за нормалното функциониране на имунната система, притежава адаптогенен ефект.

    Хиалуронова киселина – основна съставна част на съединителната тъкан, има уникалната способност да привлича и задържа водата и да възстановява синовиалната течност в ставата. Участва и в състава на ставния хрущял като осигурява неговата гъвкавост и еластичност.

    Манганов глюконат – участва в образуването на основата на костната тъкан и има водещо значение за калциевия обмен в костите.

    Натриев борат – включен във форма, чрез която успешно проникват в ставните хрущяли. Липсата на микроелемента, може да доведе до загуба на костна маса.